Dålig uppdatering

Jag vet, jag har vart dålig med inläggen de senaste dagarna. Men jag får skylla på att jag har fullt upp och då blir inte bloggen prio 1.
I alla fall så var vi som vanligt på babysim i tisdags och det gick finfint. Isaac simmade hela tiden och han fick vara i en badring, så han tog sej fram helt själv. Jag behövde inte ens hålla honom. Han fick en och annan kallsup, men det var inget han brydde sej om ;) Min finaste Isaac!
Tyvärr hade jag ej kameran med så det blev inga bilder därifrån. Hoppas på fina bilder nästa vecka!

I går var vi först på babycafé till 15, sen var det bara hem och slänga i sej mat. Vid 16.30 skulle vi nämligen tillbaka och ha familjegruppsträff. Det var trevligt, vi pratade lite barnsjukdomar och sånt :) När vi kom hem var Isaac trött så han somnade redan kl. 20 i går :-D Det var skönt, då fick jag & A lite vuxentid!

                                                    Isaac & Sigge på öppna förskolan

                                  Precis hemkommen efter träffen i går. En riktig tröttis ♥

Glömde skriva att Isaac smakade morotspuré igår. Det var mums ;) Han åt allt han fick (fem teskedar)! Synd bara att morot ger sådana fula fläckar på kläderna!
Någon som har tips på hur man får bort matfläckar från kläder?

Nu är det snart dags för sång i Trekanten och sen kommer Denice & Aaliyah hit. Mys!
Ha en härlig dag allesammans!

Då smakar vi igen...

Smakportion numero 2 avklarad. Isaac reagerade ungefär som sist, men han var nog lite mer fundersam på vad det var. Det blev gröt även denna gång och vatten på det. Fast vatten är ingen storfavorit än så länge. Det är lite konstigt att det kommer ur en flaska och att det är kallt. Men det kommer!
Roligast var det förstås att äta själv. Då får man ju kladda hur mycket man vill ;-D

  
 


Ni ser matstolen han sitter i? Den har han fått av mormor. Den är så bra, han sitter hur stadigt som helst och nu kan han äntligen sitta med när vi äter :-D Tack mormor!

Ha en myskväll i höstrusket.
Puss på er!

Vilken helg det blev :)

I fredags var jag & Isaac som sagt nere hos mamma. Vi var mest ute i det fina vädret hela dagen. A kom på kvällen och vi käkade pizza och spelade Super mario. Mamma färgade mitt hår ( Ska ta kort sen, när det är tvättat :-)). Det blev superbra! Vid midnatt åkte vi hem och sov.



På lördagen kom Anders bror och flickvän och myste här hela dagen. Vi gick på promenad och åt sedan en god middag :)
Och så lät vi Isaac provsmaka för första gången. Det blev mild havregröt. Han älskade det! Han fattade precis hur han skulle göra. Jag hade förväntat mej att nästan allt skulle komma ut, men icke. Isaac åt på! Han fick nog i sej cirka 5 teskedar gröt. När han var klar fick han vatten, men det var inte lika gott. Han grinade illa. Jag tror han tyckte det var för kallt kanske?


 
När sällskapet hade åkt blev vi lite rastlösa, så vid 21-tiden åkte vi ner till Torsås igen. Det blev mer mario-spelande. Vi hade jättekul, vet inte hur länge sen det var jag skrattade så mkt. Det var så att man inte fick luft ;)
Vi sov över hos mamma och det var första gången vi sov borta sen Isaac kom till världen. Det gick hur bra som helst. Men vi hade inte väntat oss några problem. Isaac är så snäll och sover bra överallt!

I går blev det en promis i Torsås, sen middag. När vi kom hem var jag alldels slut och Isaac med. Jag gick och skulle natta Isaac vid 20 och somnade med honom ;) A kom och frågade om jag skulle fortsätta sova och det ville jag. Så i natt fick man mycket sömn!

Mysdag i dag

Ja, det blir det i dag :) Vi ska bara mysa hela dagen och sen ska mamma bleka mitt hår. Jag slingade det i helgen, men tyckte att det blev lite gult, så nu blir det lite pärlblond på det. Hoppas det blir mer åt silverhållet. Annars får det väl bli silverschampo!

I går var vi i Trekanten och sjöng som vanligt och efter det drog vi vidare till Denice & Aaliyah. Det blev en god lunch, massa prat och en promenad, innan vi åkte hem och myste med A. På kvällen såg vi Idol, men vad hände med alla bra röster. Dom sjöng falskt & ingen kunde texten ju?!

Nu måste jag göra mej & Isaac i ordning innan vi drar till mamma :)


Du är så underbar, vår bebis!
Mamma & pappa älskar dej så oändligt mycket.


Iphone 4

Inom tre veckor har jag min egen Iphone 4.
 I love it!




Dyket gick fint :)

Ja, i går doppade Isaac huvudet för första gången i hela sitt liv :) Han var så duktig och sa ingenting. Han tyckte nog bara att det var lite konstigt. Simreflexerna är det inge fel på för han sprattlade som bara den :)
Efter simmet blev det lunchbuffé på Zorbas med Sara & Johanna, och sedan lte shopping på stan!
Jag var ute efter en höstjacka (till Isaac), men det blev en vinteroverall istället så jackan behövs fortfarande inköpas ;)
Isaac var så trött när vi kom hem och däckade för natten vid 19.30. Och sov ända till 9 imorse. Så nu är han piggelin igen.
Idag blir det babycafé och där ska vi rama in fot- och handavtryck som Isaac gjort i gips. Sen ska tavlan få hänga på hans mysiga rum :)


Isaac & mamma          Trött efter doppet         Imorse var lillkillen       Nya kläder :)
                                                                      pigg ;)


Nya vinteroverallen                       Coola detaljer på 
                                                    ärmarna :)


Sim, sim, sim och lunch...

Snart dags för babysim igen :) I dag ska Isaac eventuellt dyka! Det blir spännande...
Sen efter simmet blir det lunch med finaste Sara & Johanna ;)

Ni ska få höra hur det har gått med dykningen sen!


Duschdax

Just nu sover lillkillen. Försökte söva honom i sin egna säng, men han vägrade. Gav upp efter 45 min. och gav bröstet. Då somnade han direkt. Inget går upp mot mammas famn ;)
Nu ska jag passa på att duscha och fixa till lite här hemma. Visst är det konstigt att även om man tvättar varje dag hinner man aldrig i fatt tvätthögen??
I kväll kommer Denice, Peter o lilla Aaliyah med pizza :) Mys!


Skön sovstil i vagnen ;)
(Efter att vi varit o röstat i går, man blir tött av det!)

Nehe, duscha var det ja!!!


Jobbig packning :(

I går kväll packade jag ner Isaacs kläder som han hade som nyfödd, och det kändes lite jobbigt faktiskt. Tänk att han aldrig kommer att vara så där pyttepytteliten igen... Tiden går alldeles för fort!
Kommer att tänka på när vi precis hade kommit hem från BB. Allt var så nytt och främmande. Och så underbart. Det är förstås fortfarande underbart och det blir roligare och mer spännande för varje dag, men han blir stor så fort!




Tankar om mat & inredning

Ja, i dag kanske Isaac får smaka potatis. Första smakningen ever!! Har inte riktigt bestämt mej än. Det är så skönt att helamma och aldrig behöva ta med sej mat. Jag vet att han inte måste börja äta för att han smakar, men tänk om han får magont eller blir hård i magen?! Vi får se ;)
Annars blir det en lugn kväll hoppas jag! Vi ska bara mysa och ha det bra.

I morgon kommer mamma och co. på middag. Det bjuds på ugnstekt fläskfilé, potatisgratäng och en frisk sallad :) Till dessert blir det fryst vaniljvisp med daim (Tack för idéen, Anna :)).


♥ Mormor & barnbarnen ♥



Vi har länge pratat om hur vi ska inreda Isaacs rum. Än så länge sover han i vårt rum, men så småningom ska han få sitt eget rum.
Nu har en bild sakta tagit form i huvudet. Rummet har turkosa väggar och möblerna ska vara blåa & vita. 
Först pratade vi om mammutmöbler från IKEA, men i dag har jag tittat lite på internet och fastnat för Jabadabados möbler. Dom är bedårande snygga! Och inte så farligt dyra heller :)


Vi kommer nog inhandla två grodstolar, bordet och leksakslådan/lära-gå-vagnen :-)

Ha en underbar helg gott folk!

Värdelös på bloggdesign :S

Sitter här och försöker snygga till bloggen, men jag fattar inte hur man lägger upp en bild i headern. Jag har tittat på designadinblogg.se, men hur jag än gör så blir det inte rätt.
Någon vänlig själ som kan hjälpa mej?


Gårdagen bjöd på trevligheter som vanligt...

I går gick jag upp innan Isaac och kunde tom. duscha och sminka mej innan han vaknade :D Han är ju en riktig sjusovare som oftast sover 21.30 - 10.00!
När Isaac hade vaknat och vi hade gått igenom alla morgonrutiner så åkte vi till Trekanten för lite babysång. Alltid lika uppskattat :) Isaac slocknade direkt efter sången, det var många intryck som måste bearbetas :-)
Sen drog jag med mej ett par vänner och deras bebisar hem till oss för lite lunch & skitprat. Dagen avslutades med en promenad med Emma & Nils :)

Dagen i bilder:

En trött kille efter babysången
En nyvaken & glad skrutt ;)
Julia testar Isaacs gåstol. Den var kulig!
Isaac & Nils posar på golvet :P


Isaac är en linslus :)

Idag var vi som vanligt på babycafé. Lika mysigt som alltid. Men gud vad folk det var där idag, säkert 20 pers. Nu har vi kommit hem och ska laga lite mat. Sedan drar vi in till stan och shoppar lite kläder till Isaac medans A tränar, och så blir det storhandling efter det.

Så här glad var min lillkille i dag på öppna förskolan (han blir sån så fort kameran kommer upp)
Min lilla linslus ;)



♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Var är kommentarerna???

Det är lite dåligt med kommentarer här på bloggen tycker jag allt! Jag vet att ni läser den, men lämna gärna en kommentar också.
Eller kanske en fråga om något ni undrar om mej & mitt liv?

Ha det bäst!


Vi har saknat internet här hemma...

I dag fick vi tillbaka internetanslutningen som har varit ur funktion i flera dagar. Var någon driftstörning som dom fixade i natt. Jag får nästan abstinens utan internat, haha.. Skönt att vi har fått tillbaka det igen!


Helgen bjöd på mkt skoj :)
I fredags var jag & Isaac på me&I- party (barnkläder). Det var hur mysigt som helst. Underbara kläder!
Jag beställde en turkos "jumpsuit" med hjärta och en body med flugsvampar till Isaac. Sen gav jag mej själv en svart topp med en stor krona på.

I lördags var vi bortbjudna på middag. Årets sista grillning?? Supergod mat och härliga människor. En lyckad kväll! Vi blev som vanligt kvar sist ;) När klockan var halv 2 åkte vi hem och la oss.
 
I går var vi bara hemma. Vi rensade ogräs och klippte buskar på framsidan. Alltid lika kul!
Resten av dagen bara myste vi :)


Nu har lillkillen precis somnat, så nu blir det kaffe och lite småstäd.

Kan man ha det bättre?

Jag är så otroligt lyckligt lottad!
Jag har den finaste sonen man kan tänka sej. Älskar honom så det gör ont!
Jag har den finaste pojkvännen. Han är världens bästa pappa!
Jag har den finaste familjen.
Jag har de finaste vännerna.
Jag har det finaste huset.

Kan man ha det bättre?!


I dag var vi på babycafé. Vi sjöng och fikade gott efteråt. Jag tror Isaac uppskattar musiken, han skiner som bara den! I morgon blir det sång i Trekantens församlingshem. Det blir spännande ;)
Nu ska jag mysa med min son!


Mysdag i går :)

Det var så mysigt på babysimmet i går. Isaac älskade att plaska runt i bassängen och jag njöt för fulla muggar. Jag är så lycklig att jag får uppleva så mycket med min son. Speciellt när man ser i hela hans ansikte att han älskar det!
Vi fick lära oss några grepp vi kunde hålla. Sen hällde jag vatten på Isaacs huvud med en vattenkanna. Han sa inget om det utan sprattlade bara lite ;) Det han tyckte mest om var när jag bubblade vatten. Då sken hela han upp som en sol!
Efter simmet fick han lite mat och somnade som en stock. Isaac var så duktig och snäll som han alltid är :)



Jag älskar dej av hela mitt hjärta, Isaac!


Babysim

Klockan 12 imorgon ska vi på babysim för första gången :) Jag tror Isaac kommer att älska det. Han tycker det är så mysigt att plaska här hemma! Jag tycker det ska bli jättekul att simma med Isaac. Då får man lite större rum. Hemma blir det lite trångt i badkaret ;)



Jag berättar imorgon hur det har gått.
God natt...


Lördagens dop!

Det var så mysigt att vara med på Nathans dop i lördags. Hans föräldrar och faddrar var så fina. Men finast var ju Nathan så klart :)
Efter dopet i Slottkyrkan åkte vi till Rinkabyholms församlingshem och åt god tårta!
Mina gamla vänner var där och för första gången på många år var hela gänget samlat :) Det var sjukt kul att se alla igen. Nu efteråt känner jag att jag saknat dom jättemycket! Det får helt enkelt bli en tjejmiddag snart tycker jag...



Ha det gött så hörs vi snart igen!


Min lille skrutt är stor nu!

Nyss hemkomna från BVC. Isaac slocknade direkt efter lite mat :) Idag pratade vi lite om smakportioner. Nu är det fritt fram att börja smaka! Jag tror vi börjar lite smått med potatispuré :)

17/8 (3 ½ månad)

Vikt: 7445 gram
Längd: 63,5 cm (8/4)
Huvudomfång: 41 cm

Idag 6/9 (4 månader)

Vikt: 8005 gram
Längd: 65 cm
Huvudomfång: 41,5 cm

Du är så stor nu min lillkille!
Samtidigt som jag vill se dej växa och utvecklas vill jag ha dej liten och hjälplös.
Jag vill att du ska ta kärleken för given och tro gott om alla människor.
Jag vill skydda dej från det hemska i världen!
Du är min stora kärlek, Isaac.
Mamma älskar dej!



Dop i morgon :)

I morgon döps Isaacs kompis Nathan. Det blir mysigt att få vara med på det! Nu ska vi bara inhandla present och en fin tröja till Isaac :)

Just nu sitter Isaac och tittar lite på Hitta Nemo. Han älskar den filmen, blir helt lugn när den kommer på TV:n. Jag pular lite här hemma med det vanliga: tvätt o städ. Alltid lika kul!



Du är den finaste jag vet!


RSS 2.0