Lite updating...

Jag är så dålig på att blogga just nu. Sen jag fick min iphone är jag nästan aldrig på datorn och jag vet ärligt talat inte hur man bloggar från mobilen. Någon som vill tala om för mej hur man gör?
I så fall skulle jag uppdatera er oftare ;-)

Jaha, annars då? Allt väl med er, mina kära läsare?
Här är det prima ballerina igen. Isaac hade feber i måndags, men nu är han på topp igen! Jag och A är också friska :) Lite snorigt är det ju, men det räknas inte, för snorigt är det alltid på hösten/vintern. I alla fall här hemma!

Hänt sen sist då?
Vi har fart & flängt som vanligt, men det blev förstås inget babysim denna vecka. Vi var hemma o vilade upp oss i stället. Nya tag efter höstlovet!
Jag fyllde 22 år i onsdags och fick en massa presentkort på Media markt. Ska nämligen köpa en systemkamera och 3500:- i bidrag är inte dumt då. Tack!!
Fick också ett fint rosa gummiskal till iphonen, så nu är den riktigt pimpad ;P Tack älskling!

Vad ska ni göra i helgen?
Vår helg börjar ikväll när A kommer hem. Isaac blir alltid överlycklig när pappa kommer från jobbet!
Blir era barn det med?
Vi ska åka in till stan och inhandla present till lilla Aaliyah som ska ha namngivningskalas imorgon, köpa leggings till mammsen och eventuellt köpa något kul att klä Isaac i imorgon kväll. Då ska vi nämligen till Emma & Andreas på lite halloweenfirande :D Kunde ju vara kul att klä ut lilleman då!

Ha en spökig helg!


Resan gick över förväntan ;-)

Vi åkte hemifrån kl. 18.15 o var framme kl. 21.30, så 3 h och en kvart tog resan till Söderköping. Och då stannade vi en gång på mat- och blöjpaus :)
Helgen var mysig. Vi var ju på lilla Hannas dop i lördags, som hon för övrigt sov sej igenom ;P Efter kalaiset åkte vi hem till släkten i Kuddby och åt och var sociala. Kl. 01.30 gick färden hem till Skpg igen!
Igår åkte vi hem kl. 13.40 och var hemma runt 16.10. Det gick snabbt + att jag o Isaac sov, så för oss gick det i raketfart...
Det var skönt att komma hem till huset och slänga sej på soffan. Borta bra, men hemma bäst!

Idag har vi haft Emma & Nils på besök, dom åkte för en stund sen. Vi gick till öppna förskolan, där det var fotografering idag. Isaac blev såå fin!! Han log som bara den :) Det blev ett kort med fina kläder o ett där han var en liten nakenfis. Längtar tills vi får hem korten!

Nu kommer förhoppningsvis Anders hem snart (jobbar över), så vi kan ha lite familjemys.


Isaacs första långfärd!

I kväll åker vi till släkten i Östergötland, för i morgon ska min syssling, Hanna, döpas. Hon är två veckor yngre än Isaac. Dom kommer ha så kul när dom blir större!
Vi har aldrig åkt så långt med Isaac innan, men jag tror det går bra. Han är så snäll och brukar inte vara så känslig. Men man får nog räkna med att bilresan tar lite längre tid än förut.

Tänkte lägga upp några bilder från veckan som gått...

Måndag 11/10

På Ikea med Denice & Aaliyah

Sigge & Isaac speglar sej på livräddningskursen

Tisdag 12/10

Nicole & Isaac gosar efter simmet

Mys hos farmor på kvällen

Onsdag 13/10

Isaac gör fotavtryck

Så fina blev fötterna på papper

Torsdag 14/10

Runt kl. 22.30 hörde vi skratt från sovrummet. När vi stack in huvudet såg vi ett huvud sticka upp från sängen. Det var Isaac som hade jättekul i sängen :)


Nu måste jag fortsätta packa. Det blir en del när man har med sej en bebis ;)

Bloggpaus

Jag bloggpausar lite just nu. Har fullt upp ändå och har lite bloggtorka, men det kommer nog tillbaks snart :)

Jag kan i alla fall berätta att vi var på babysim i dag i vanlig ordning. Isaac simmade under vattnet själv idag! En hel meter. Han var så söt, såg ut som en säl ;) Mitt lilla hjärta, mamma är så stolt över dej!
Nu är han helt slut och ligger o sussar gott!

Ha det bäst tills vi hörs igen!


Hand- & fotavtryck

För några veckor sedan gjorde Isaac avtryck på öppna förskolan och i går när vi var där så ramade vi in dem.
Det blev så fint när det var lackat och klart. Man ser till och med Isaacs fina linjer i händerna.



Världens vackraste händer & fötter!


Glad trots sprutorna :)

Isaac var så duktig i dag på BVC. Han sov först när vi kom dit, men så fort han vaknade sken han som en sol :)

Han vägdes och mättes: 8510 gram och 66,5 cm lång är sötnosen nu! 

Efter det var det dags för sprutorna. Eftersom han blev så ledsen sist tyckte både jag & A att det var jobbigt. Isaac fick ligga i min famn och så hade jag bröstet redo för tröst. A lekte med honom och försökte avleda. Det gick jättebra! Första sprutan ryckte han bara till lite, men sen var det bra igen. När han fick andra sprutan började han pipa lite, men fick snabbt tröst, så det gick över förväntan :-D Vi är så otroligt stola över denna lilla krabat som vi har fått!!
Nu har han precis somnat efter lite gråt. Det gör nog fasligt ont i de små benen :( Hoppas det är bättre när han vaknar i morgon (om han sover hela natten)!



Det var babysim i dag också. A var med och filmade och Isaac plaskade och simmade, han var som vanligt solskensglad i vattnet! Sen testade vi att dyka utan vattenkannans hjälp. Jag fångade Isaacs uppmärksamhet, räknade till 3 och sa sedan dyk och andades in. Och så sänkte jag ner Isaac under ytan. Det gick hur bra som helst!
Efter simmet var lillkillen supertrött och somnade. Vi åkte hem till Sahra, Marcus & Nathan på lite fika. Mys som vanligt med mysiga människor!

Imorgon hoppas vi på att vi kan gå på babycafét. Om Isaac inte får feber eller är dålig så gör vi det. Då ska vi fixa Isaacs fotavtryck som han har gjort. Sätta in avtrycket i en fin ram. Bilder kommer när vi får hem den.

Nu ska jag mysa med mina älsklingskillar.

Höstrens i trädgården!

I går blev en hemmadag. Den första söndagen vi är hemma på... jag vet inte hur länge?
Det blev i alla fall en förmiddagspromenad till ICA och på vägen hem tog vi lite fika vid en lekplats i det underbara höstvädret. När det är sådant väder är hösten härlig!
När vi kom hem tog jag tag i gräsklippningen. Första gången jag klipper gräset sen vi flyttade hit :-S Det tog sin lilla tid och det var skittungt. Självgående vadå? Fast gräset var ju ganska högt så det kan ha spelat sin lilla roll!
När jag var klar hjälptes vi åt att räffsa upp allt gräs. Två fulla skottkärror fick vi ihop, hua mej!
Så i dag har jag ont överallt, speciellt i händerna, vilka blåsor man får av att räffsa.



Trots träningsvärk är jag sugen på lite påtande i trädgården i dag igen. Jag måste vara sjuk. Jag hatar egentligen att rensa rabatter och räffsa löv?! Haha, det får nog bli en stund ute i alla fall.
Jag funderar också på att sätta lite höstljung på framsidan i två stor krukor. Vi får se!

Hoppas ni får en trevlig dag. Passa på att vara ute i solen!


Fem månader gammal

Ja, så gammal är vårt lilla charmtroll i dag kl. 17.55. Jag kan knappt tro det, det känns som i går han låg i min famn och var så oerhört liten & skör. Nu är han en livlig liten pojke med stor vilja och envishet ;)
Isaac är en så snäll och glad pojke. Han är nästan aldrig ledsen eller arg, bara om han har skäl för det!

På dessa månader har han lärt sej mycket. Bland annat detta:

• Rullar för fullt, både från rygg till mage och mage till rygg.
• Sitter hyfsat stadigt om man håller lite i byxkanten.
• Leker hela tiden med fötterna.
• Tar sej snart upp på alla fyra, han försöker hela tiden och snart så!
• Äter gröt och smakar på allt han får.

• Pratar & skriker hela tiden, han älskar sin egen röst ;)
• Bankar med sina leksaker för att få höga ljud, slänger i väg dem när han är uttråkad!


Mamma & pappa älskar dej mer än ord kan beskriva.
Du är vår lilla solstråle.
Så vacker är du!


Hopp, hopp, hopp...

Nu har Isaac hoppat i sin nya hoppgunga! Den var skojsig ;)



Redan oktober...

Gud, va tiden går fort. Redan är det oktober och det betyder att vintern är nära, huuuuaaa mej. Fast i år blir det ju ändå roligare, när vi har vår lille son. Speciellt julen blir mysig, då han får uppleva den för första gången. Ska bli spännande när han ska öppna julklappar ;) Och tomten, undrar hur han reagerar på honom? Snön är en annan sak som jag tror blir spännande att utforska!



Nehe, mitt lilla hjärta kallar på mej!


RSS 2.0