Grattis i förskott

Jag säger grattis nu till älskade lillebrorsan, Axel, som fyller 6 år på lördag (17/4) & till mosters gullunge, Nate, som fyller 2 år på söndag (18/4)!


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Grattis Axel!



♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
Grattis Nate!



♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

(dåligt uppdaterade bilder, men så är det när man har packat ner usb-sladden)

♥ Fredag ♥

Sitter & väntar på att A ska komma hem. Han jobbar bara till 12 idag eftersom våra möbler kommer vid 13.30 :) Så troligtvis blir vi i huset hela kvällen. Det är ju en hel del som ska monteras ihop. Vi får hjälp av svärfar också. Det blir till att ta med sig kaffebryggren dit, för han hinkar i sig kaffe från morgon till kväll :P 
Jag känner mej lagom rolig idag, har en j**la foglossning fram på bäckenet :S Det kan ju bero på att jag både tvättade & packade igår. What goes around comes around...

Btw, satt och tittade på en annan blogg & hon som har den är i vecka 29. Då slog det mej att jag inte är så nätt längre ;)

Detta blir nog sista inlägget innan flytten & sen kommer vi inte ha internet på några veckor, så det blir inte så många uppdateringar. Men sen när vi har fått internet kommer bilder på huset & bebisen :)


Ni ska få en bild på vår grymt snygga soffa som kommer idag :)




Sköt om er tills vi hörs igen!


Packa, packa, packa...

Ikväll blir det en riktig packdag, nu måste det sista ner i kartonger också. Det enda jobbiga med det sista är att det inte går att packa efter kategori, det är bara en massa smått skit.
Vi ska också hinna med ett tvättpass i tvättstugan mellan 16-20. Man vill ju inte dra med sig en massa smutstvätt i flytten :S

Sara åkte precis hem, efter en god lunch (kebabsallad) & en massa prat :) Vi får se om vi hinner ses mer innan bebben kommer?!



Allt bra med bebis :)

Har precis varit hos BM. Allt såg bra ut :)

Sf-mått: 38
Hjärtljud: 140
Huvudet är fixerat! Så nu är han nog inställd på att komma :)

Väntar nu på att Sara ska komma så vi kan sätta oss ute i det underbara solskenet, med en god kopp kaffe!


Grattis


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Grattis lillebror på 4-årsdagen


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


14/4-10

Jippi!! Vi får nycklarna redan ikväll :) Längtar till vi får se resultatet av Hagbloms målning i barnrummet. Där ska det vara turkos på väggarna & sedan vita möbler :)
Så imorgon kommer Sara hit & då ska jag visa vårt fina hus!

Nu ska jag ut & sätta mej en stund i solen. Det gäller o passa på för i helgen skulle det visst bli regn...



V. 38 (37+0)

Idag är det endast 20 dagar kvar till bebisen är beräknad att komma. Nu är han färdig & kan komma när som helst! I helgen ska vi börja inreda det nya barnrummet & montera ihop sängen :) Och nästa vecka hämtar vi förmodligen barnvagnen!


Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 3 maj 2010
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.


Du är så älskad & efterlängtad.
Vi längtar efter att dra in din ljuva doft & pussa på din lilla kropp!
/Mamma & Pappa

Grattis

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Grattis Mamma på din 42-årsdag!



♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 


Lönesamtalet gick bra :)

Det var trevligt att träffa min chef och prata lite om mej :) Jag är omtyckt & flexibel! Skönt att höra, även om man känner sånt på sig. Saknar jobbet lite faktiskt, men det kommer jag nog inte hinna med sen när bebben har anlänt!
Tog en runda förbi Sara också. Snackade lite skit & drack gott kaffe. Det var underbart att sitta ute på hennes balkong. Kändes nästan som sommar :) Nu fattas bara allt det gröna. Tack för kaffet & sällskapet, sötnos!

Nu ska här gräddas pannkakor!



Usel film

Jag & Anders var på bio i lördags. Vi valde mellan Shutter Island & Flickan från ovan. Båda verkade vara jättebra filmer, thriller, skräck & drama. Så vi gick på Flickan från ovan. Och första timmen av fimen var bra, men sen ballade den ur. Det blev luddigt och tyvärr var dom datagjorda scenerna värdelösa. Det syntes hur tydligt som helst att det inte var på riktigt :( Vi hade hur mysigt som helst ändå, men det hade varit en ännu bättre kväll om filmen hade varit bra! Så jag rekommenderar inte den filmen.

Jag hoppas vi hinner klämma in ett biobesök till innan bebisen kommer. Sen lär det inte bli så många...






I helgen har vi också hunnit med att packa en hel del. På torsdag får vi nycklarna, på fredag kommer våra nya möbler & på lördag flyttar vi. Låt denna vecka gå fort nu...


♥♥♥


Grattis

       ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥        

Grattis älskade lillasyster på din 20-årsdag!



 ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥


Min dag

Har kommit på att mina dagar ser exakt likadana ut (om jag är hemma).
Dagen börjar med att jag går upp typ 10. Äter frukost saaakta (för att fördriva tiden), sen sätter jag på datorn & tittar facebook o några bloggar jag följer + tittar lite på bebissaker.
Sen tittar jag på klockan & upptäcker att jag suttit här alldeles för länge ;P Går då & diskar o plockar lite. Lyssnar samtidigt på Mix megapol.
Tittar på kl. igen o tänker att jag nog hinner se nåt avsnitt av Friends (tredje gången jag plöjer igenom den serien på ett år). Tittar aningens för länge o blir stressad när jag sätter igång med maten.
Sen kommer A. hem o därifrån ser dagarna olika ut!

Låter kul eller hur?

Nu ska jag alltså diska lite, resten vet ni ;)


Barnvagnstest

Hörde igår på nyheterna att många barnvagnar hade fått uselt resultat i ett barnvagnstest som Konsumentverket gjort. Gick in och läste hela artikeln o det var intressant måste jag säga. För att läsa testet klicka här. En del barnvagnar hade ju riktigt allvarliga brister.

V. 37 (36+1)

Gick ju in i v. 37 igår, så här kommer en uppdatering om det...

Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 1 full dag (v36+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 3 maj 2010
Du har 26 dagar kvar till beräknad förlossning.

Nu börjar tankarna på förlossningen dyka upp. Jag har inte tänkt på det så mycket innan, men nu är det så nära. Jag har många frågor i huvudet just nu. Hur vet man när förlossningen startat? Hur ont kommer det att göra? Kommer det att ta lång tid? Det är mycket att grubbla på... 


Helgen

Påskhelgen var underbar! Pappa, Bea & grabbarna var hos oss hela helgen, och det var supermysigt :) På fredagskvällen åt vi en god middag & bara hade det bra. På påskafton var vi och visade huset för pappa & Bea och sen åkte vi hem till mamma allihopa. Barnen lekte hela dagen. Även där blev det god mat och aningens för mycket påskgodis ;) På söndagen åkte familjen hem till Hönö igen, så på kvällen var det väldigt tomt här hemma :(

Tack för en underbar helg!

I måndags var vi hemma hos Sahra & Markus och tittade på lille Nathan :) Han är ju bara så söt! Efter det var vi och köpte en del saker till den kommande bebisen, så nu har vi nog det mesta?! Bara lite lakan o sånt kvar...


(tänkte bjuda på lite bilder, men har tydligen packat ner alla usb-kablar)


RSS 2.0