Trevlig Valborg!

Det blev inte värre med yrseln och obehaget. Skönt det! Men lillen får gärna komma ut snart :-) Har rätt mkt förvärkar så hoppas hoppas han bestämmer sej snart!
Idag har vi varit och inhandlat sista födelsedagspresenterna till Isaac. Han blir 2 år på fredag. Min stora kille <3
Snart ska vi äta lite middag och sen åker vi till Skällby och tittar på brasan :-) Trevlig Valborg och grattis kungen!


Förlossningen

Då har vi varit inne på förlossningen i eftermiddag. Som jag skrev igår såg allt bra ut hos bm. Men sen igår har jag känt mej yr och illamående när jag har haft sammandragningar och förvärkar. Har även haft flimmer för ögonen ibland. Så jag ringde till förlossningen och fick komma på en koll. Blodtrycket var förhöjt och lite äggvita syntes på stickan. De gjorde ctg-mätning och ultraljud. Det var bra med lillen och han hade bra med fostervatten :-) Jag fick göra några koordinationsövningar och det klarade jag galant! Sen tog de blodprover. Jag fick åka hem igen. Skönt! De ringer ikväll om provsvaren är något att oroa sej för. Hoppas inte det! Nu ska jag mysa med mitt lilla troll framför Musses klubbhus. Sen blir det nanni-nanni för honom :-) hoppas på bebis snart <3


Besök hos barnmorskan..

Idag var förhoppningsvis sista besöket hos bm. Fick en ny tid den 8/5 men den har jag inte tänkt gå på! Hoppas bebis vill ut innan dess :-)
Allt såg bra ut; bra blodtryck, ingen äggvita, sf-mått: 36 cm. och hjärtljud: 145 :-) jag hade inte gått upp något sen sist (har tom gått ner några hekto) och det var mkt skönt att höra.
Om man jämför denna graviditeten med den med Isaac så har jag lite mindre mage nu. Med Isaac var sf-måttet 39 cm. i vecka 39. Jag har varit mkt piggare denna graviditeten, har ju jobbat fram till förra veckan. Dock har jag mer foglossning denna gången. Men nu är det skönt att kunna slappna av lite och vänta på bebis!
Det är skönt att Isaac går 15 timmar i veckan på dagis. Jag har mycket mer ork att leka och vara glad när han kommer hem. Och det är klart han vill ha en glad mamma :-)
Nehe, ska vila lite innan det är dags att hämta trollet kl. 14.
Puss på er!


20 dagar kvar...

Japp, 20 dagar till bf idag... Men för oss får han gärna komma nu! Speciellt för mej, har foglossning som heter duga! Plus att jag sträckte ljumskarna idag så nu är jag halvt förlamad känns det som. Hoppas starkt på att det har gått över till imorgon då jag ska jobba... Sista jobbveckan innan jag går hem!
Ikväll packade vi ner lite bebiskläder att ha med till bb. Hade nästan glömt hur pyttesmå de är när de föds :-) Nu ska bara resten packas också, men det får bli en annan dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med min sovande son <3 God natt!


Kan inte ladda upp bilder!

Oftast funkar det inte alls. Någon som vet varför och kan hjälpa?


Så var påsken över...

I helgen firades påsken här hemma. Vi hade huset fullt och det är alltid lika mysigt! Min pappa med familj bodde här hos oss :-) Påskafton firades på sedvanligt vis. Barnen letade påskägg på morgonen som påskharen gömt under natten. Isaac fick fina såpbubblor, en teservis, en bok och djurbilar. Och så lite godis, men det var inte så intressant (gärna för mej ;-)). Det bästa var helt klart bubblorna :-) Mamma med familj anslöt under dagen. Ett traditionellt påskbord avnjöts och sedan en massa påskgodis som vi bakat kvällen innan! Det gick ingen nöd på oss om man säger så! Vi firade också lite födelsedagsbarn som fyller år i april (halva familjen).
Påskdagen spenderades på Leos lekland där grabbarna fick springa av sej ordentligt!
Hoppas ni kära läsare hade en lika fin påsk som vi <3
(kommer bilder i nästa inlägg)


Hej då, mamma!

Igår fick jag vara med om ett riktigt rollspel här hemma. Isaac tog sin ryggsäck, tog på sin mössa och vinkade adjö till mamma :-) Sedan sa han några väl valda ord (på sitt språk) och gick... Och kom tillbaka. Detta gjorde han om säkert tio gånger. Mamma fick en massa slängkyssar! Det var verkligen underhållande :-)
Isaac har också börjat leka med sina matlagningsgrejer. Han delar ut tallrikar, glas, mat och provsmakar på allt! Igår på öppna förskolan matade han dockorna. Häromdan när jag kom för att hämta Isaac på dagis fick jag smaka på hans goda sandkakor. Det är så kul att se när han går in i olika roller. Mammas hjärta <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1822553/images/2012/pic_196714914.jpg" class="image">


Fantastic Five <3

Fredagskvällen var oförglömlig. Vi, gamla barndomsvännerna från högstadiet, hade tjejkväll med god mat & dryck (fast jag fick avstå alkoholen). Det var åtta år sedan vi umgicks allihopa senast, så det fanns mycket att prata om! Många gamla minnen och mycket skratt var det <3 Tack underbara Frida, Danni, Anna & Sahra!
Vi bestämde att vi ska ha en stående träff varje månad. Det kan bara bli fantastiskt :-)


RSS 2.0