Sämst på att blogga...

Jag vet att jag är asdålig på att uppdatera, men jag har kommit på att jag är nog inte en sån person som skriver flera inlägg om dagen. Jag drar en uppdatering då och då så att folk vet vad som händer, men det räcker för mej!
Hoppas det räcker för er med ;-)


Så... Vad händer just nu?
Det är full fart här hemma med en liten rackarunge som ska vara överallt. Isaac vill vara där alla andra är, det är inget kul att sitta själv för länge :)
För ett tag sedan gjorde vi iordning Isaacs rum, köpte en massa grejer, målade hans byrå från svart till vit (inte det lättaste...) och ställde in hans säng där. Sen testade vi om han fixade att sova själv och vet ni vad... Det gick över förväntan. Han sover lika bra på sitt rum som inne hos oss :-)
Bilder på rummet kommer!
Annars är det som vanligt, en massa aktiviteter i veckorna och fullt schema på helgerna. Ikväll åker vi ner till Torsås och spenderar natten där och på söndag blir det Lattjoland med Isaacs kompisar (och mammor & pappor såklart :)) Nästa helg kommer familjen från Hönö och ska bo här. Det kommer bli en massa bus känner jag på mej! Som vi längtar!


Isaac med morbröderna Axel & Arvid.
Vi längtar efter er (och jag tror ni längtar efter oss)

Nu ska jag återgå till Isaacs fyll-i-album :)
Ha det bäst tills vi hörs igen!


RSS 2.0