Hemmadag!

Ja, det blir det nog idag. A åkte precis för att träna och Isaac och jag är kvar här hemma. Prinsen har precis ätit och ligger nu och pratar med sina händer ;) Sötnos!

Annars händer inte så mkt dom närmsta dagarna. Men nästa vecka kommer familjen från Hönö :) Dom längtar vi efter! Då ska vi bada och umgås och kanske ta en tripp till Ölands djurpark...

Nu ska jag gosa med världens bästa bebis!


Nu väntar vi på mamma och Co...

Vi ska grilla ikväll :) Isaac ligger och myser med snutten.
Visst är han världens sötaste?!




10 veckor

Om 1½ timme blir Isaac tio veckor gammal :)

Du är så fin, min son. Vad skulle jag göra utan dej?
Jag älskar dej ända till månen och tillbaka igen!


Vilken sommar!

Bästa sommaren på jag vet inte hur länge :) Kan det ha och göra med att vi hade en riktig vargavinter? Jag tror det! Jag tycker dock synd om Isaac som är klibbig hela tiden. Han ligger i bara blöjan, men det hjälper knappast. Han sover så otroligt dåligt på dagarna, men desto bättre på nätterna.
Inatt sov han mellan kl. 22.30-07.45, sen åt han och somnade om till kl. 09.20 :) Och nu i två nätter har han sovit i sin egna säng. Nu kan jag breda ut mej igen! Man sover sååå mkt bättre utan en bebis i sängen. Han får ligga hos mej på morgonkvisten istället.

Idag har vi varit i Färjestaden på marknad. Det var som med alla andra marknader, 10 stånd med godis, 5 med fula T-shirtar och några med annat skräp. Men det var mysigt ändå.
Efteråt var vi på köpstaden. Inte mkt att skryta med där inne heller, tyvärr.

Jag har fått en liten flickkusin. Grattis Denice o Peter!

 

Ha en fortsatt härlig dag! ♥


Grillning ikväll

Ikväll ska vi bort till Emma, Andreas & Nils :) Och så kommer resten av gänget också! Kul att träffas allihopa. Det ser vi fram emot. Nu måste jag marinera kött!

Ha en bra dag ♥

Isaac sitter :)

Vår lille plutt har börjat protestera mot att ligga ner. Helst vill han sitta i 90 graders lutning dvs. spikrakt med ryggen ;) Han kämpar så mycket för att komma upp själv, men han är lite liten än så länge. Och så är det ju påfrestande för ryggen så klart!




Glassssss!!!



Innan handlingen idag tror jag allt att det blir en glass på favvoglassbaren.
Till dom absoluta favoriterna hör: Strawberry cheesecake och half baked!



Lugn & ro

Det är vad vi behöver idag. Eller? Mamma är i stan och nu blev jag så sugen på att åka in dit. Vi får se hur det blir med den saken...
Iaf. hade jättetrevligt hos mamma igår. Vi var i Fulvik och badade (supermysig strand). Dock badade inte jag. Vill inte visa upp min kropp just nu och sen vill man ju inte få mjölkstockning igen! 
Dit kommer vi garanterat åka fler ggr i sommar. På kvällen grillade vi och hade det allmänt mysigt :)
Glömde tyvärr min kamera där... så inga bilder idag inte!

Ha en fin dag. Nu sak jag mysa vidare med min underbara son!


BVC-besök strax

Kl. 11 ska vi till BVC. Ska bli så spännande och se hur mkt vår lille prins väger idag :)
Efter BVC blir vi hämtade av mamma. Hennes väninna från Linköping är här så jag måste ju visa upp Isaac! Sen kommer A ner när han har slutat. Blir säkert middag i Torsås också :)

Ha en underbar dag, för det ska vi ha!


Igår blev Isaac 2 månader

Igår kl. 17.55 var det två månader sen jag krystade sista gången för att han skulle komma ut. Tänkte tillbaka på förlossningen och dessa två månader som har gått. Shit vad tiden springer iväg! Han har utvecklats så otroligt mycket... Och ännu mer ska hända framöver :) Som en vän sa: Nu är det bara halva tiden kvar tills man får börja med smakportioner.  


Isaac med moster Leeza

Jag älskar dej, min son. Jag kommer alltid att finnas här för dej när du behöver mej. Du är den vackraste lilla personen som finns. Jag är så lycklig att jag har dej!




Update

Sorry att jag inte uppdaterar bloggen så ofta, men jag har fullt upp med annat. Jag är med Isaac när han är vaken och så far vi ofta ut på utflykter. Igår var vi i stan med mamma/mormor och Lollo/moster. Jag var på jakt efter kortärmade bodys till Isaac, men det mesta jag tittade på och tänkte ta fanns inte strl. 62. Vi hittade dock en del enfärgade bodys.
Det slutade med att jag kom hem med fyra bodys till Isaac, tre toppar/tunikor till mej och ett par byxor, skjorta + T-shirt till Anders. Dessutom fick Isaac en massa kläder av mormor :D Det gillar vi!

För övrigt en mkt trevlig dag på stan. Lagom lite folk, en god lunch på Subway, en god fika på favvostället Ben & Jerry´s och ännu en fika på Modehuset :)




Ni ska få lite bilder från när Isaac badade sist. Han trivs som bara den. Han kommer nog att bli ett riktigt vattendjur när han blir äldre ;)










Midsommar 2010

Midsommarhelgen var underbar. Vi hade pappa, Bea och grabbarna här hela helgen. Synd att tiden går så fort bara!

Midsommarafton spenderades i Torsås hos mamma. Vi hade perfekt väder så vi kunde sitta ute hela dagen. Vi åt gott, spelade brännboll och hade lite tävlingar. Spik i brädan kommer att leva kvar i minnet länge ;)

På midsommardagen åkte vi till stan och åt gott på Söderport och vandrade sedan till slottet. Innan vi åkte hem hade vi en mysig picknick i Slottsparken!







Tack min kära storfamilj för en underbar helg!






RSS 2.0