Äntligen fredag!

Bästa dagen på hela veckan :) Skön känsla när man vet att hela helgen ligger framför en! Det är underbart att få spendera hela helgen med min familj :)
Just nu är det lugnt i lägret. Båda grabbarna sover. Ska ta och väcka I snart... Ska bara njuta av tystnaden lite till ;)
Ikväll drar jag och J på tjejkväll hos en kompis. Stora grabbarna stannar hemma och myser med popcorn och film <3


P.S.

Kladdkakan var mumsig :)

 


En skön hemmadag :)

Ja, det var skönt att bara vara hemma idag efter två planeringsdagar. Man blir matt i huvudet av att sitta och analysera och diskutera... Men det är samtidigt mycket givande!
Barnen har haft det mysigt hemma med pappa. I har varit på dagis som vanligt och J har hängt hemma med pappa :) Summan av kardemumman: det har gått fint att lämna J med A, men nu vet vi att han inte tar ersättning. De fick komma in till mej så jag kunde amma. Men han klarade sej med att jag ammade på lunchen ;)
Ikväll blir nog en lugn hemmakväll, sen har vi fullt upp hela helgen. Jag börjar med tjejkväll hos en vän imorgon!
Nu ska jag kasta i mej lite mat och sen traskar vi bort till dagis och hämtar storebror <3


Planeringsdag, amning och kladdkakebak...

Idag har den här mamman varit på planeringsdag med jobbet. Första gången som lilleman var hemma med pappa. Jag var måttligt nervös innan. Sov jättedåligt i natt. Jag helammar annars och nu skulle A ge tillägg. Och så är jag van vid att sköta all logistik ;)
Allt gick så bra och A fick iväg Isaac till förskolan. Men... Jonatan vägrade ta tillägg! Jag har testat innan och då har han ätit, men inte idag. Så grabbarna fick köra in till mej så jag kunde amma :) Det löste sej bra!
Imorgon fortsätter planeringen och vi får nog göra samma sak :) Som tur är har jag världens bästa man som kör fram och tillbaka för vår son!
Ikväll bakade jag lakritskladdkaka och Isaac ville såklart hjälpa till! Han vispade och slickade vispen :)
Vi hann aldrig smaka innan han lade sej, så han har något att se fram emot imorgon. Som han sa själv; imorgon smaka tårta ;)
Nehe, nu ska jag fortsätta titta på Svenska Hollywoodfruar. Gunilla är såå underhållande!
God kväll <3


Första babysimmet <3

Ja, idag har J varit i simhallen för första gången. Det gick hur bra som helst. Han blev hungrig på slutet, men annars tyckte han om det :-) Jag hade glömt hur mysigt det var! Trots att det är ett helt företag att byta om och duscha och allt (det blir ännu värre till vintern med alla ytterkläder) så är det absolut värt det. Den lilla stund man får i vattnet är lugn och harmonisk och man glömmer allt annat än sin lilla bebis!
Nu myser vi hemma och väntar på mormor som kommer strax. Barnen myser som de alltid gör när Isaac kommer hem från förskolan <3


RSS 2.0