Sitta är roligt :)

Numera sitter Isaac i sin vagn. Det är alldeles för tråkigt att ligga ner. Man vill ju se allt! Man kan göra en liten sittdel i liggvagnen och eftersom det är för tidigt att byta till sittdelen så funkar detta utmärkt.

(skulle haft en bild här, men det funkar inte att ladda upp)


28/8-10

I lördags döptes vår lille pojke i Dörby Kyrka. Det var en underbar dag!

Tack alla ni som var med och firade Isaac Oskar Mats med oss!


Höstkläder till Isaac

Sitter och beställer hem mysiga höstkläder till Isaac. Nu blir det ju kallare och han har bara sommarkläder. Det blir kläder i strl. 74 som han snart kan ha :) Det blir bland annat detta:

Cardigan

Fleecejacka

Manchesterbyxor


Mössa m. matchande vantar



Fint eller vad tycker ni?


Två dagar kvar :)

På lördag ska Isaac döpas. Vad spännande! Det har vart mkt planerande, men jag tror snart allt är färdigt.
Idag ska vi över till min mormor på Öland så att hon kan fästa banden på dopklänningen, sen vidare till stan för inköp av klänning & skor till mej :) Tänkte ha min studentklänning, men den gick inte att knäppa över bysten :S Kan det vara all mjölk tro?? Lite servetter & blommor är det också kvar på inköpslistan.
Sen är det bara att åka och duka imorgon och hämta tårtorna på lördag. Det fixar min kära pappa ;)

Isaac har fått riktig fart på rullningen nu. Han rullar ofta till mage och äter allt han kommer åt :) Sen har han hittat sina fossingar. Ligger och håller i dom allt som oftast! Du är mammas & pappas lilla charmtroll du...

Nu kallar min son på mej. Ha en bra dag i gråvädret!



Fräcka nappar :)

När mina bästa vänner Sara och Johanna var här och hälsade på Isaac för första gången fick han tre coola nappar. Dom har hans namn ingraverat!
Nu har jag kokat dom och han testade en nyss. Så fin han var med sin nya napp :)




Tack Sara & Johanna!!


Rastlös mamma

Vet inte vad det är med mej idag alltså! Jag är såå rastlös, vet knappt vart jag ska ta vägen. Vi som brukar göra saker hela tiden tänkte att vi skulle vara hemma idag, men nu vet i sjutton! Jag kryper snart på väggarna känner jag. Plus att jag har lite ångest :( Inge vidare detta!
Jaja, vi får se vad som händer idag. Nu ska jag iaf. sätta nytt bläck i skrivaren. Kul syssla!


Isaac växer så det knakar...

Idag vägde han hela 7445 gram! Det är inte klokt vad han växer. Drygt 400 gram på två veckor :)
När vi kom hem var han så trött att han somnade på 30 sekunder ;)



Veckan som gått...

Förra veckan var det fullt upp. Anders fyllde år, hans bror fyllde två dagar senare och så vinkade vi av min moster som åkte hem till Israel igen.
Det har varit två mysiga veckor hon har varit här med sin kompis Ilana. Nu har dom åkt :( Men om ett år ses vi igen! Någon gång i framtiden får man väl sätta sej på ett flyg ner till henne och se hur hon bor. Har ju aldrig varit i Israel trots att hon bott där i 15 år.

Idag blir det ett BVC besök med Isaac och sen ska jag göra synundersökning. Har tänkt att köpa endagslinser och ha ibland. För ibland när man har gjort sej extra fin så är det så tråkigt att sätta på sej glasögonen igen. Dom döljer ögonen så mycket känns det som!

Ha en bra dag i gråvädret så hörs vi snart igen

Finaste Isaac ♥

Min kärlek till dej är obeskrivligt stor, min pojke.
Jag sitter ofta och bara titta på dej när du sover och jag kan ändå inte riktigt förstå att jag är mamma till dej, den vackraste lilla människan på jorden.
Du är det största som hänt mej och jag är så glad att jag får vara din mamma. Jag kan knappt vänta på att se dej växa upp, men även om det tar tid kommer jag alltid att finnas vid din sida. Jag är din fasta punkt nu och för alltid. 
Jag älskar dej!
/Mamma
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  
 


Mammas lilla guld <3

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp hela Anders semester!


Vi är precis hemkomna från BVC. Idag vägde Isaac 7010 g. och var 63,5 cm. lång. Han har gått upp 910 g. sen sist & växt 2,5 cm :)
Idag var det också dags för den jobbiga vaccinationen... Isaac var så glad innan, men aj vad ont det gjorde! Första sprutan var inte så farlig. Han grät lite och sen skrattade han igen. Men spruta nr. 2 var värre. 
Det var ett riktigt hjärtskärande skrik. Mammas lilla hjärta blev så ledsen, och jag kunde inte stå emot tårarna. Det var så jobbigt att se sin lilla bebis ha så ont. 
Nu är vi i alla fall hemma och Isaac sover. Jag hoppas inte han får feber!

Ikväll får vi besök så nu måste jag städa lite, men nästa gång jag uppdaterar ska jag lägga upp lite bilder på mammas & pappas älskling!

♥ 




                        

RSS 2.0