Hemma igen

Det gick bra hos bm. Allt såg ut som det ska :)

SF-mått: 35 cm.
Hjärtljud: 156
Huvudet ligger fortfarande neråt & är något ruckbart.



♥ 33 dagar kvar ♥


7 år på fredag

På fredag har jag & Anders varit tillsammans i sju år. Sju år! Gud va tiden går fort alltså :) Och snart får vi vårt kärleksbarn & flyttar till vårt fina hus. Kan livet bli mycket bättre?! Tror inte det :)
Det blir dock inte något särskilt firande på fredag eftersom pappa, Bea & grabbarna kommer hit och firar påsk med oss. Det ska bli supermysigt. Vi saknar er så mkt! Jag tror att vi helt enkelt firar årsdagen nästa helg med bio & en god middag kanske...

Snart ska jag träffa barnmorskan. Hoppas allt ser lika fint ut som det brukar göra :) Uppdaterar när jag kommer hem!


♥ v. 36 ♥

Du är i vecka 36.
Du har gått 35 fulla veckor och 0 fulla dagar (v35+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 3 maj 2010
Du har 34 dagar kvar till beräknad förlossning

Nu är det inte långt kvar tills vår lilla älskling kommer! Om bara 2 veckor kan han komma. Jag ser med spänning fram emot förlossningen, nervositet vad är det?? A. verkar kolugn, men jag tror att han är mer nervös än han vill erkänna ;)
Funderar på att börja packa förlossningsväskan snart, så man har det gjort, och så har vi några inköp kvar att göra. 



Ny vecka

Tiden går så himla fort just nu, vilket jag är glad för. Det betyder att vårt barn snart är här hos oss!

Igår hann vi med en hel del. Dels lagade vi middag hemma vilket var flera dagar sen & det var härligt att äta hemlagat :) Efter det bakade vi lite snickerskakor. Mums! På kvällen var vi hos Emma & Andreas, det var mysigt. Superfint hus!

Idag måste jag ta tag i det här med sommardäck. Och jag som inte vet något om däck till bil. Vad ska man ha för några?? Blää! Inget kul alls!

Nu ska jag leka lite med lillasyrran som är på besök :)


God morgon

Sitter här och väntar på att åka till farbror doktorn. Jag tror bestämt att jag har fått bihåleinflammation :( Men en penicillinkur ska väl fixa det, förhoppningsvis?!
Nu måste jag åka...

Ha en härlig dag i solskenet!


Tips

Måste bara tipsa om denna sida med såå söta bebissaker: [här]. En del finns ju att köpa på typ babyproffsen, men här fanns så mycket :) Vill ha, vill ha, vill ha!

Btw. idag är det bara 40 dagar kvar till BF


Mums!

Sitter här och äter en underbart god kärleksmums. Igår när vi hade ätit tyckte jag att vi skulle baka ngt o då föreslog A kärleksmums. Så vi åkte o handlade det vi inte hade hemma. När vi kom hem ville inte A vara med & baka, men det slutade med att han tog över allt & jag fick agera assistent ;) Han är för duktig min man!

Resultatet




Idag är planen att diska & storhandla... Jippie!
Ska du göra något roligt idag?


V. 35 (34+0)

Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 3 maj 2010
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

41 dagar! Det är ju ingenting. Kommer ihåg när jag var på 100 dagar & då tyckte jag att det var nära :) Om bara tre veckor räknas våran lille bebis som fullgången och då kan han få komma när han vill!


Magbilder v. 34+0 :)




Några bristningar har börjat komma på magen, men dom bleknar förhoppningsvis! För övrigt mår jag prima, lite svullen är man ju men jag trodde det skulle vara värre :)
Viktuppgång: +15 kg sedan inskrivningen. Efter förlossningen är det powerwalks som gäller!

 



22/3-10

Igår var jag ju som sagt hos mamma. Dom har precis flyttat till hus i Torsås. Ett gammalt (1910-talet) hus & det är så mysigt där. Jag tänkte direkt när jag såg bilder på huset att där vill jag fira jul, ett riktigt julhus är det ;)
Vi har också köpt hus o vi ska egentligen flytta in först den 30/4, men förhoppningsvis kan vi flytta in redan helgen den 17-18/4. Det blir ju lite stressigt annars med lille bebisen som är beräknad till den 3/5. Jag längtar såå mycket tills Isaac (bebis) kommer och till flytten så klart! Skönt att man inte får bära en massa saker när vi ska flytta. Det är det västa jag vet!

Här kommer lite bilder från igår kväll. 

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Älskling & Nate myser efter kvällsbadet
 




♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 


Ha en underbar dag!






Hem till mamma

God morgon kära vänner!

Usch, vilket trist väder vi har idag :( Man blir ju inte direkt pigg av det... Men så länge det är plusgrader och det inte snöar så är jag nöjd!
A är iväg idag och hjälper en kompis med renovering och jag tänkte dra hem till mamma och bli ompysslad, kanske leka lite med lillasyster och systersonen :)

Ha en härlig söndag!


Gråmulet hemma i Smedby...


Vaken tidigt...

Idag vaknade vi vid 7! Jag var inte glad. Började städa & byta lakan som en tokig... Efter det somnade vi om och sov ända till 12. Kan man inte vakna på normala tider??? Antingen aptidigt eller supersent, och ställa klockan på en helg vill man ju inte :S
Det har hittills blivit en runda på stan & inköp av mjukisbrallor. Sköna att kunna hoppa i istället för mammajeansen som tar en kvart att sätta på sej ;)
Nu blir det muffinsbak!

Grattis Sahra & Marcus till er fina kille!!


Kärlek


Äntligen fredag

Ikväll har vi inga stora planer. Det blir väl lite mys framför burken till Solsidan :) Men innan dess ska jag laga mat till A kommer hem, kyckling & ris.

Igår var jag hos BM på förmiddan och allt såg bra ut. Han ligger med huvudet neråt (ruckbar) och hjärtslagen låg på 150. Jag måste dock fortsätta med järntabletterna (som jag ändå glömmer varje dag)...
På kvällen var vi hos Anna & Fredrik (från föräldragruppen) i deras mysiga hus. God fika & trevligt sällskap!

Jag önskar alla en mysig fredagskväll!


Välkommen till min nya blogg!

Nu tänkte jag försöka mej på att börja blogga :) Jag hoppas att det kan få tiden att gå lite fortare nu när man går och väntar på att flytta till hus och på att bebis ska ploppa ut!

Hoppas du vill följa min blogg!


RSS 2.0