Hemma igen

Just hemkomna efter en förmiddag på öppna förskolan. Isaac fick leka av sej ordentligt. Och så påskpysslade vi en kyckling :-)) Efter att vi ätit upp lunchen tar Isaac en tupplur och jag med! Numera försöker jag vila varje dag jag är ledig från jobbet. Annars orkar inte kroppen hela dagen och kvällen.
Och ikväll måste jag orka, ska nämligen på tjejmiddag med mina barndomsvänner! Det kommer bli så jäkla skoj. Mys på hög nivå <3


Morgonmys i mammas och pappas säng <3

Just nu myser vi framför morgontv i vår säng <3 Snart blir det ett besök på öppna förskolan så Isaac får leka av sej :-) Ha en bra dag!


Utveckling

Det blev en promenad på Stensö på förmiddagen tillsammans med en vän och hennes hund :-) Det var mysigt, så länge sen vi sågs!
Isaac skulle köra vagnen minst halva rundan, mamma fick inte hjälpa till!
Isaac är i en underbar ålder just nu. Han vill göra allt själv och klarar av det mesta. Vi kan prata med varandra och, viktigast av allt, vi förstår oftast varandra. Isaac är väldigt verbal och har alltid varit. Han berättar ofta långa historier på sitt eget språk, men är duktig på att lära sej nya ord. Just nu lär han sej många namn. Han kan bland annat säga: mamma, pappa, mormor, morfar, Bea, Isaac, Nate, Nils, Emma, och en massa namn från barnprogram :-)
Sen är han så självständig (har han alltid varit), han hittar på mycket själv och kan sitta och leka länge själv. Det uppskattas av mamma som inte orkar underhålla så mycket just nu :-)
En annan sak som Isaac gör och som jag bara älskar, han sjunger ofta. Det blir bland annat blinka lilla stjärna, kokobom smurfen, bä bä vita lamm och upp och hoppa (händige Manny). Jag blir varm i hjärtat när han går runt och nynnar på sånger <3 Han är riktigt musikalisk, allt som oftast kommer han med sin sångpåse och vill ha sångstund :-)
Här kommer en bild från Stensö <3


God morgon!

Hoppas ni sovit gott. För mej är det sådär just nu. Dels svårt att ligga bekvämt någon längre stund pga magen och så kommer Isaac in till oss nästan varje natt. Då blir det lite trångt! Han vill gärna ta mycket plats även att han är så liten ;-) Jag tycker att det är mysigt att ha Isaac i sängen, men man undrar ju lite hur det kommer bli när bebisen föds...? Vi får se hur det blir med två barn i sängen :-)
Nu ska vi äta lite frukost och jag måste få i mej lite kaffe. Sen träffa en vän och ta en skön promenad på Stensö :-)
Det funkade inte att ladda upp bilder igår, så de bjuder jag på idag.


På jakt efter påskris!

Idag har vi haft en riktig mysdag :-) I eftermiddags var vi på upptäcktsfärd i skogen och letade efter ris att hänga påskpyntet i. Isaac hittade ekollon, löv och fina pinnar. Till slut hittade vi det vi sökte och begav oss hem för att pynta. Isaac tyckte dock att det var roligare att plocka bort allt som mamma hängde på grenarna ;-)


Tisdagsgrill :-)

Kvällen spenderades hos Emma, Andreas och Nils. Vi blev mätta på grillad korv som åts ute i solen. Barnen härjade ute en bra stund. Det är så underbart nu när man kan vara ute i bara en tröja eller tunn jacka.
Senare blev det ett renande bad för grabbarna grus. Vi avslutade kvällen med bästa Ben & Jerrysglass!
Tack för en tippen kväll kära ni :-)


Dags att blogga igen!

Hello världen!
Efter ett år utan att blogga känner jag att det kliar lite i fingrarna igen :-) Men vi får se hur mycket det blir. Antingen dagligen eller så kanske jag tröttnar igen... Det kanske blir lättare nu när jag har skaffat appen till telefonen ;-) Orka sätta sej på datorn och skriva...

Har precis varit hos barnmorskan och lyssnat på bebisen. Status:
V. 34+2
Viktuppgång: 13 kg.
Hjärtljud: 140
Sf-mått: 34 cm.
Hb: 122
Blsv: 5,5
Han är nu helt fixerad :-)
Lika underbart varje gång att höra att allt är som det ska!
Nu ska jag hämta min skrutt på dagis och åka hem och mysa <3


RSS 2.0