God morgon! Idag ska vi åka över till Ölan...

img_8508 (MMS)

God morgon! Idag ska vi åka över till Öland och fira min mormor som fyller 62 år. Egentligen behöver vi gå upp nu, men jag har inte hjärta att väcka Isaac. Han snusar så gott intill mej.


Lite bilder...

Dessa bilder är tagna med min fina, fina systemkamera (som jag för övrigt inte hittar laddaren till :@)


Underbara busungen ♥


Min stora älskling ♥


Vår andra bebis, Diesel ♥


Tyvärr blir bildkvalitén avsevärt sämre på blogg.se
Vad tycks??


Här hemma är det just nu full rulle. Isaac äter upp alla tidningar (om han får tag i någon), river bland kartongerna och är bara alldeles vild. Men vad underbart att se honom utvecklas och tycka allt är så spännande!
Det går knappt en dag förens det är något nytt på gång.
Den sista tiden har han lärt sej att stå (mot precis allt), han har lärt sej vinka (så sött), han säger kaa (katt) och gör alla möjliga ljud :)


En liten uppdatering från oss. Ha det bra tills vi hörs igen!


Igår hade vi Sahra, Marcus och Nathan här ...

img_4708 (MMS)

Igår hade vi Sahra, Marcus och Nathan här på middag :) Det var mycket mysigt! Grabbarna busade hela kvällen...


Isaacs undervattensbilder (17/12-10)

img_1142 (MMS)

Isaacs undervattensbilder (17/12-10)


Idag har vi busat hos Nathan o Sahra. Det ...

img_8029 (MMS)

Idag har vi busat hos Nathan o Sahra. Det kommer bli galet mycket bus när de blir större :-) tack för idag, sötisar <3


God eftermiddag kära vänner! I fredags bör...

God eftermiddag kära vänner! I fredags började jag jobba och det har gått över förväntan. Måste erkänna att jag var smått nervös i torsdags när jag kröp ner i sängen ;-) Det är kul att vara tillbaka samtidigt som jag kan vara hemma så mycket! Nu är denna helgen snart över och jag är rätt slut faktiskt. Har just nu rast och ligger och slöar i sängen (på jobbet). Isaac hade fått för sig att han skulle vara uppe extra länge i helgen. I fredags somnade han kl. 01 och igår vid 01.30. Suck! Men imorse var han i alla fall vaken så jag kunde pussa lite på honom innan jag drog. För övrigt tog jag bussen idag. Alla på jobbet vill ju såklart träffa lille parveln så ikväll blir jag hämtad och kan visa upp honom :-) Usch, vilket tråkinlägg det blev... <3


Vilken otursdag jag har haft! Först fastna...

Vilken otursdag jag har haft! Först fastnade jag med bilen när jag skulle parkera i stan. Och det var inte lite, halva bilen hängde på en snövall... Senare halkade jag med Isaac i famnen. I fallet måste jag ha vridit mej för att skydda Isaac, för jag vrickade foten som f*n. Men det gick över, trodde jag, för att komma tillbaka nu. Och nu gör det 10 ggr så ont! Nog om det.. När jag skulle köra hem, tror ni inte att jag kör fast igen!! Som tur var fick jag hjälp båda gångerna av min kära moster! Och andra vänliga människor! Slutsats = sluta parkera i stan på vintern! Hoppas ni har haft en bättre dag! <3


Stå är det nya roliga här hemma. Man ska s...

img_2587 (MMS)

Stå är det nya roliga här hemma. Man ska stå mot allt, allt, allt :-)


RSS 2.0